U bevindt zich hier: Home Gezamelijk Samenkerk

vrijdag20 oktober 2017

Samenkerk

Welkom op de site van samenkerk.nl, dit is een gezamenlijk project van 2 parochies: parochiede Bronuit de zuidwesthoek van Brabant en  "Onze Lieve Vrouw in het Woud" uit de regio Wouw.
Beide parochies werken samen met name in de pastorale zorg, daarvoor is er één pastoraal team.
Met deze website willen we u zo goed mogelijk informeren over allerlei zaken betreffende deze parochies, zoals de kerken, vieringen, werkgroepen, contactadressen, de pastores, formulieren om te downloaden, enz. Wij willen u hiermee wegwijs maken in de parochie, zodat u, wanneer u dat nodig heeft, de gewenste gegevens kunt vinden.
Er is een duidelijke splitsing gemaakt tussen beide parochies. Onder het kopje <De Bron> vindt u alle informatie over deze parochie en evenzo onder het kopje <OLV in het Woud>.
Wij hopen dat de informatie voor u duidelijk en overzichtelijk zal zijn en dat we u regelmatig mogen begroeten op onze site. Wij ontvangen graag uw op- of aanmerkingen die u via het contactformulier naar ons kunt sturen!