U bevindt zich hier: Home De Bron

dinsdag18 september 2018

Parochie De Bron
De gemeente Woensdrecht bestaat uit de kerkdorpen Hoogerheide, Ossendrecht, Woensdrecht, Huijbergen en Putte. De geloofsgemeenschappen van de 5 kerkdorpen in de gemeente vormen samen Parochie De Bron.

Om de vitaliteit van de parochie te waarborgen, is er een nauwe samenwerking met parochie Onze Lieve Vrouw in het Woud. Deze parochie bestaat uit de geloofsgemeenschappen Heerle, Moerstraten, Wouw en Wouwse Plantage. Er is één pastoraal team dat alle pastorale taken in beide parochies verzorgt.
----------------------------------------------------------------------------------
Lees het ACTUEEL - Voor de laatste informatie, bijvoorbeeld over de vastenactie of actie kerkbalans.

Kerkdiensten Parochie de Bron (en OLV in 't Woud)

Lees ook de informatiebron en onze agenda voor activiteiten in onze parochie.

Informatiebron

Ons parochieblad, vraagbaak en informatie van Parochie de Bron. Het blad wordt aan huis bezorgd bij de parochianen van Parochie de Bron door vrijwilligers.

Lees de meest recente uitgave hier:

Informatiebron Zomer 2018

En U kunt een aantal voorgaande uitgaves nalezen.

Informatiebron Pasen 2018

Informatiebron Kerst 2017