U bevindt zich hier: Home De Bron

vrijdag18 oktober 2019

Parochie De Bron
De gemeente Woensdrecht bestaat uit de kerkdorpen Hoogerheide, Ossendrecht, Woensdrecht, Huijbergen en Putte. De geloofsgemeenschappen van de 5 kerkdorpen in de gemeente vormen samen Parochie De Bron.

Om de vitaliteit van de parochie te waarborgen, is er een nauwe samenwerking met parochie Onze Lieve Vrouw in het Woud. Deze parochie bestaat uit de geloofsgemeenschappen Heerle, Moerstraten, Wouw en Wouwse Plantage. Er is één pastoraal team dat alle pastorale taken in beide parochies verzorgt.
----------------------------------------------------------------------------------
Lees het ACTUEEL - Voor de laatste informatie, bijvoorbeeld over de vastenactie of actie kerkbalans.

Kerkdiensten Parochie de Bron (en OLV in 't Woud)

Lees ook de informatiebron en kijk in de agenda voor alle activiteiten in onze parochie.

Informatiebron

Ons parochieblad, vraagbaak en informatie van Parochie de Bron. Het blad wordt door vrijwilligers aan huis bezorgd bij de parochianen van Parochie de Bron. U kunt de meest recente uitgave ook hier lezen:

Voorgaande uitgaves:

Informatiebron Zomer 2019