U bevindt zich hier: Home De Bron Actueel

woensdag08 juli 2020

Vastenactie 2020 - Project Werken aan je toekomst – Een beter leven dankzij goed onderwijs.

De campagne van Vastenactie 2020 met het thema ‘Werken aan je toekomst’ staat in het teken van beroepsonderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Met een gedegen opleiding zijn mensen namelijk beter in staat een redelijk inkomen te verdienen en eventueel een eigen bedrijf op te zetten. Dit thema sluit aan bij twee van de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties (VN) voor 2030: goed onderwijs en eerlijk werk voor iedereen.

Mogen we rekenen op uw steun?

Hartelijk dank voor uw bijdrage.

Caritas “De Bron” Woensdrecht

IBAN NL21 INGB 0000 0058 50  t.n.v. Vastenactie

ACTIE KERKBALANS 2020

Blijft u de plaatselijke kerk steunen, doe mee met de actie KERKBALANS!  Bekijk de folder....

AAN ONZE PAROCHIANEN
Voor uw bijdrage in 2019 danken wij u allen van harte!
Met uw jaarlijkse bijdrage en een paar andere inkomstenbronnen proberen wij met ondersteuning van veel vrijwilligers de eindjes aan elkaar te knopen.

Zo ook in 2020!

Op 18 januari start onze campagne voor Kerkbalans 2020.
Vanaf deze datum ontvangt u onze brochure!
Het thema is dit jaar "GEEF VOOR JE PAROCHIE".
Leest u de brochure eens rustig door.

Hopelijk stimuleert het opgeroepen beeld u om (ook) in 2020 aan het parochiefonds mee te doen!
Uw bijdrage is onder voorwaarden volledig zonder drempel aftrekbaar voor de belasting.
Raadpleeg www.belastingdienst.nl/giften en/of bel ons op 0164-612521
Wij informeren u graag!