U bevindt zich hier: Home De Bron Catechese Eerste communie

zondag17 november 2019

Eerste communie de Bron

Uitnodiging Eerste Heilige Communie 2019

De Eerste Communievieringen voor de kinderen uit Huijbergen, Hoogerheide, Ossendrecht, Putte en Woensdrecht vinden plaats op:

zondag 10 mei 2020 om 10.30 uur in de Sint Gertrudiskerk te Ossendrecht of op

zondag 17 mei 2020 om 10.30 uur in de Onze-Lieve- Vrouw-Hemelvaartkerk te Hoogerheide.

Ouders kunnen zelf kiezen in welke kerken hun kind de Eerste Communie doet. De voorbereiding voor de Eerste Communie is gezamenlijk. Dit jaar gaan we aan de slag met het communieproject ‘Ik ben bij je’.

Voor wie is de Eerste Heilige Communie?
Kinderen vanaf groep 4, die gedoopt zijn, nodigen we uit om Eerste Heilige Communie te komen doen. Omdat het handig is dat de kinderen kunnen lezen. En natuurlijk is uw kind ook van harte welkom als hij/zij ouder is dan 7 jaar. Is uw kind nog niet gedoopt? Dan kan u uw kind ook aanmelden voor de Eerste Heilige Communie. Samen met de pastor wordt dan besproken wanneer uw kind wordt gedoopt. Dit is de afgelopen jaren ook een aantal keer gedaan en werd als een bijzonder moment voor zowel kind als ouders ervaren.

Inmiddels is de informatie-avond over het communieproject al geweest. Maar u kunt uw zoon/dochter nog steeds aanmelden. Dit is mogelijk door het invullen van het inschrijfformulier die u kunt vinden op onze website: www.samenkerk.nl  DEBRON  FORMULIEREN  Aanvraag Eerste Communie

Mocht u vooraf nog vragen hebben of meer wilt weten over de voorbereidingsbijeenkomsten, dan kunt u een mail sturen naar teamassistente Mirella Broos, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens,

Pastoor Frans Verheije