U bevindt zich hier: Home De Bron Diaconie Ziekenbezoek

vrijdag20 oktober 2017

Ziekenbezoek

ZIEKENBEZOEK GEWENST?  LAAT HET ONS EVEN WETEN!

Geeft u ons s.v.p. door wie ziek is en graag bezoek heeft van ‘iemand van de kerk’, en vermeldt of diegene thuis is, in het ziekenhuis, het verpleeg- of verzorgingshuis. Alleen wanneer u zélf een berichtje doorgeeft weten wij wie ziekenbezoek op prijs stelt. De parochie krijgt geen bericht meer van zieken- of verpleeghuis wanneer u wordt opgenomen.

Ziekenbezoekgroep Hoogerheide
Contactpersoon: Broeder Eymard Buijsse, 0164-624650

Ziekenbezoekgroep Woensdrecht
Contactpersonen: mevr. Luus de Jong, telefoon 0164-613206
of mevr. Anneke Dalebout 0164-615339.

Ziekenbezoekgroep Ossendrecht:
Contactpersoon: mevr. Marianne Mattheussens, 0164-672719.

Ziekenzalving
Wanneer iemand ernstig ziek is, kan het sacrament van de zieken, zowel voor de zieke zelf, als voor de naaste familieleden, een grote steun betekenen. Het moment waarop het sacrament wordt toegediend, gaat in overleg met de zieke en de familie. U kunt hierover contact opnemen met één van de pastores (klik hiervoor op "pastoraal team"). Mensen die niet naar de kerk kunnen komen, wordt de gelegenheid geboden om thuis de communie te ontvangen. Als u hiervan gebruik wil maken, kunt u contact opnemen met één van de pastores (klik hiervoor op "pastoraal team" ).

In het weekend

Is de ziekenzalving in het weekend gewenst (van zaterdagochtend 8.00 uur tot maandagochtend 8.00 uur), gelieve dan te bellen met Bravis ziekenhuis locatie Bergen op Zoom, tel. 088-7068000

Bij de portier/receptie is bekend welke pastor weekenddienst heeft.

Communie thuis
Mensen die niet naar de kerk kunnen komen, wordt de gelegenheid geboden om thuis de communie te ontvangen. Als u hiervan gebruik wil maken, kunt u contact opnemen met één van de pastores.