U bevindt zich hier: Home De Bron Liturgie Koren

dinsdag17 juli 2018

Koren

Dit zijn onze vaste koren in de kerken van De Bron. Zij ondersteunen de liturgie en de samenzang.

Er zijn altijd wel vacatures voor koorleden. Dus als u interesse heeft om mee te zingen,
spreek dan de dirigent of een koorlid aan na afloop van de dienst. U bent welkom.

Hoogerheide

-Gemengd koor Hoogerheide o.l.v. Sasja Hendrickx, organist Theo  Slangen

-Senioren Koor  olv Sasja Hendrickx, Organist Bert van Vrouwerff

-Zangkoor LIBS  olv Eugènie Monaco, Organist Paul Linnenbank

Woensdrecht

-Gemengd koor Woensdrecht   o.l.v. vacant, Organist Lisette van Mechelen

Huijbergen

-Gemengd Koor o.l.v. Sasja Hendrickx, Organist Hans Dogge

-’t Krekelkoor o.l.v. Denise Mulders-Holscher

Ossendrecht

-Dameskoor Ossendrecht o.l.v. Vacant, Organist Lisette van Mechelen

Putte

Geen koor: De wekelijkse vieringen op zaterdagavond te 19.00 uur worden muzikaal verzorgds door de organist Jean de Clippeleir

Meer over de koren:

‘t Krekelkoor

Al vele jaren is het kinderkoor ’t Krekelkoor actief in Huijbergen en omgeving. Zij verleent zowel haar medewerking bij vieringen in de R.K. kerk maar is ook buiten de kerk actief en betrokken bij diverse activiteiten in de omgeving.

Repetities

De repetities zijn op maandagavond (niet in schoolvakanties) van 19.00u. tot 20.00u.
in de kerk van Huijbergen. (Rechts van de kerk het paadje inlopen, daar is een zijdeur!).

Optredens

Het Krekelkoor verleent +/- zeven keer per jaar  haar bijdrage aan vieringen in de R.K. Kerk te Huijbergen of omgeving. Van alle koorleden wordt hierbij hun medewerking verwacht. Als je niet katholiek bent is dat geen enkel probleem. Verdere optredens komen meestal voort uit aanvragen vanuit andere organisaties in de gemeente of ten behoeve van een eigen project.