U bevindt zich hier: Home De Bron Liturgie Wekelijkse Vieringen

vrijdag20 oktober 2017

Wekelijkse Vieringen

Onder liturgie verstaan we alle activiteiten, die te maken hebben met de eredienst en de vieringen van de sacramenten, die plaatsvinden binnen de kerkgebouwen.

Vaste vieringen

zaterdag:     17.00 uur kerk Woensdrecht
19.00 uur kerk Hoogerheide: alleen laatste zaterdag van de maand
                  19.00 uur kerk Huijbergen
                  19.00 uur kerk Putte

Zondag:      09.30 uur kerk Hoogerheide
                 11.00 uur kerk Ossendrecht

Eerste vrijdag van de maand:  H.Mis in de Mariakapel van de kerk in Hoogerheide. Voorganger is dan diaken Ryan Keetelaar.

Aanvang 09.30 uur.  Na de viering drinken we een bakje koffie of thee in de ontmoetingsruimte van de kerk.

Vieringen door de week:

Dinsdag:    13.30 uur Putte, Woonzorgcentrum De Beukenhof, Beukendreef 2
                19.00 uur Ossendrecht, Adolphinekapel, Adolphineplein 2

Woensdag: 10.30 uur Ossendrecht, Woonzorgcentrum Mariahove, Gert Mullerplein 1
                09.30 uur Huijbergen, Woonzorgcentrum St. Margaretha, S. Bogaertslaan 8

Vrijdag:    16.00 uur Hoogerheide, Woonzorgcentrum Heideduin, Heistraat 12

Een eucharistieviering
Een eucharistieviering is de benaming voor de dienst van het sacrament van de Eucharistie.

Een woord- en communieviering
In een Woord- en communieviering is een pastoraal werker de voorganger. Soms zijn het vrijwilligers die voorgaan. In een woord en communieviering is er geen eucharistisch / tafelgebed en consecratie.

Voorgangers, koren
De voorgangers en koren in de vieringen worden vermeld in de Woensdrechtse Bode en De Zuidwestkrant.

Misintenties
Misintenties voor personen kunt u opgeven bij het desbetreffende parochiecentrum. U kunt hiervoor langskomen tijdens openingstijden. Het kan uiteraard ook telefonisch of via e-mail.

Ook kunt u algemene misintenties vóór aanvang van de viering in het intentieboek schrijven. Dit boek vindt u achter in de kerk.