U bevindt zich hier: Home De Bron Organisatie Kerkbestuur

zondag22 september 2019

Kerkbestuur

Kerkbestuur parochie De Bron

Het kerkbestuur, ook wel parochiebestuur genoemd, draagt zorg voor het parochiaal vermogen en doelmatige aanwending daarvan ten behoeve van de parochie. Dit bestuur wordt gevormd door de pastoor tezamen met de door de bisschop hiertoe benoemde leken. De pastoor is voorzitter van het bestuur.

Voorzitter:                     Pastoor Frans Verheije,  tel.06-53887486   e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vice-voorzitter:             Vacant

Secretaris:                   Jan van den Elsen

Penningmeester:         Anton van der Weijst           e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid bouwzaken:           Wim Kruf

Lid : Cláudia Bolders-Ferreira de Lima

Parochie coördinator:  Ad Schouw Tel: 06 30 33 53 17  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parochievergadering:

Vanuit alle parochiekernen van onze parochie nemen enkele mensen deel aan de parochievergadering, het ‘parlement' van onze parochie.

Overig:

Wim Brooijmans, parochiecoördinator OLV in 't Woud e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.