Menu Style

Cpanel
U bevindt zich hier: Home De Bron Organisatie Kerkbestuur

vrijdag03 juli 2020

Kerkbestuur

Kerkbestuur parochie De Bron 

Het kerkbestuur, ook wel parochiebestuur genoemd, draagt zorg voor het parochiaal vermogen en doelmatige aanwending daarvan ten behoeve van de parochie. Dit bestuur wordt gevormd door de pastoor tezamen met de door de bisschop hiertoe benoemde leken. De pastoor is voorzitter van het bestuur.

Voorzitter:                     Pastoor Frans Verheije,  tel.06-53887486   e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vice-voorzitter:             Vacant

Secretaris:                   Jan van den Elsen

Penningmeester:         Vacant         e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid bouwzaken:           Wim Kruf         

Lid : Cláudia Bolders-Ferreira de Lima  

Lid vrijwilligerszaken: Vacant

Parochie coördinator:  Ad Schouw Tel: 06 30 33 53 17  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Parochievergadering:

Vanuit alle parochiekernen van onze parochie nemen enkele mensen deel aan de parochievergadering, het ‘parlement' van onze parochie.

Overig:

Mirella Broos, team assistent  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wim Brooijmans, parochiecoördinator OLV in 't Woud e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.