U bevindt zich hier: Home De Bron Organisatie Kerkbestuur

zondag17 december 2017

Kerkbestuur

Het kerkbestuur, ook wel parochiebestuur genoemd, draagt zorg voor het parochiaal vermogen en doelmatige aanwending daarvan ten behoeve van de parochie. Dit bestuur wordt gevormd door de pastoor tezamen met de door de bisschop hiertoe benoemde leken. De pastoor is voorzitter van het bestuur.

Kerkbestuur parochie De Bron

Voorzitter: pastoor Hans de Kort, mobiel 06-12866859.

Vice-voorzitter: VACANT

Secretaris: Ad Schouw, mobiel 06-30335317,

Penningmeester: Anton van der Weijst,

Lid:  Aad van Geest, telefoon 0164-673976, Bouwzaken en nader in te vullen taken.

Lid: Wim Kruf:         Bouwzaken en nader in te vullen taken

Parochievergadering:

Vanuit alle parochiekernen van onze parochie nemen enkele mensen deel aan de parochievergadering, het ‘parlement' van onze parochie.