U bevindt zich hier: Home De Bron Organisatie Parochie administratie

vrijdag20 oktober 2017

Parochieadministratie

Alle parochianen staan ingeschreven met familienaam, doopnamen, adres, geboortedatum en burgerlijke staat. De Wet Bescherming Persoonsgegevens, aangevuld met het Bisschoppelijk Reglement Bescherming Persoonsgegevens Parochies, gebiedt om uiterst zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. Deze kunnen slechts door enkelen worden geraadpleegd, uitsluitend worden gebruikt voor parochiƫle activiteiten en nooit aan derden worden verstrekt.

De gemeenten geven geen mutaties meer door aan de kerkgenootschappen. Om de ledenadministratie op peil te houden, nemen de bisschoppen deel aan de SILA (Stichting Interkerkelijke Leden Administratie) De SILA vormt een belangrijke schakel tussen de Gemeentelijke Basis Administratie en de kerkgenootschappen. Via SILA worden veranderingen in persoonsgegevens doorgegeven.

Ook u kunt ons helpen de ledenadministratie op peil te houden door zelf wijzigingen door te geven. Vandaar een vriendelijk verzoek om een verhuizing of een andere - voor onze administratie - belangrijke verandering door te geven. U kunt dit doen:

• -Persoonlijk of telefonisch aan het parochiekantoor te Hoogerheide, tijdens de openingsuren op dinsdag- woensdag-  en vrijdagmorgen;

Voor openingstijden adressen en telefoonnummers volg de link: Parochie Centra de Bron