U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud EERSTE COMMUNIE 2018

maandag23 oktober 2017

UITNODIGING EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018
De Eerste Communievieringen voor de kinderen uit Heerle, Moerstraten, Wouw en Wouwse Plantage vinden plaats op zondag op 27 mei 2018. Om 9.30 uur in de in de Gertrudiskerk te Wouwse Plantage en om 11.30 uur in de Lambertuskerk te Wouw.
Ouders kunnen zelf kiezen in welk van de twee kerken hun kind de Eerste Communie doet.

De voorbereiding voor de Eerste Communie is gezamenlijk. Dit jaar gaan we aan de slag met het project ‘Blijf dit doen’.
Maandag 30 oktober 2017 is er om 20.00 uur informatieavond in de kerk van Heerle (Herelsestraat 100 Heerle) voor ouders van nieuwe communicanten. Op deze avond wordt informatie gegeven over het project en het hele programma wordt toegelicht.

Voor wie is de Eerste Heilige Communie? Kinderen vanaf groep 4, die gedoopt zijn, nodigen we uit om Eerste Heilige Communie te komen doen. Omdat het handig is dat de kinderen kunnen lezen. En natuurlijk is uw kind ook van harte welkom als hij/zij ouder is dan 7 jaar. Is uw kind nog niet gedoopt? Dan kunt u uw kind ook aanmelden voor de Eerste Heilige Communie. Samen met de pastor wordt dan besproken wanneer uw kind wordt gedoopt. Dit is de afgelopen jaren ook een aantal keren gedaan en werd als een bijzonder moment voor zowel kind als ouders ervaren.

De Eerste Heilige Communie is een feest om samen met uw kind(eren) te vieren. Wij hopen u op maandag 30 oktober om 20.00 uur te mogen begroeten.
Mocht u die dag niet kunnen, dan kunt u naar de ouderavond in de Kerk van Hoogerheide komen op dinsdag 31 oktober, 20.00 uur. (Raadhuisstraat 134 Hoogerheide)
Wij hopen u op de ouderavond te ontmoeten, ook als u twijfelt of u uw kind wilt laten meedoen.

Mochten er vragen zijn dan kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Mirella Broos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt uw kind(deren) aanmelden tot 12 november 2017 via de website:
www.samenkerk.n l> ONZE LIEVE VROUW IN HET WOUD > Formulieren > Aanvraag Eerste Communie.

Pastoor Hans de Kort
Diaken Ryan Keetelaar