U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud UITNODIGING VORMSELVOORBEREIDING

maandag23 oktober 2017

UITNODIGING VORMSELVOORBEREIDING

Beste kinderen uit groep 8, beste ouder(s) – verzorger(s),

De vakantie is voorbij en de school is weer begonnen. Binnenkort starten we ook weer met de vormselgroep. De vormselvoorbereiding wordt gegeven aan kinderen die in groep 8 zitten.
Daarom nodigen we jullie van harte uit om mee te doen met de vormselvoorbereiding.
Net als vorig jaar doen we de voorbereiding regionaal, de toediening van het vormsel zal ook met beide parochies van de regio samen worden gevierd. In 2017 was dit in Wouw, in 2018 is deze viering in Hoogerheide op vrijdag 18 mei 2018 om 19.30 uur.

Als voorbereiding op het vormsel en de vormselviering doe(t) je, uw zoon/dochter mee aan het vormselproject. ‘Lopend Vuurtje’ - met daarnaast een aantal andere activiteiten.

Voor de ouders/verzorgers uit de hele regio is er een ouderavond- en kennismakingsavond gepland, deze zal plaatsvinden op:
dinsdag 26 september van 19.30 – 21.00 uur in de ontmoetingsruimte van de kerk in Hoogerheide, Raadhuisstraat 134.

Tijdens deze avond zullen we meer vertellen over het project dat we gebruiken en toelichting geven op de bijbehorende activiteiten. Er zullen wat praktische zaken aan de orde komen en u krijgt dan ook een overzicht van de data waarop we alle vormelingen verwachten.

Wilt u uw zoon of dochter laten meedoen met de vormselvoorbereiding, dan kunt u hem/haar aanmelden op de website www.samenkerk.nl door het invullen van een aanmeldformulier voor 20 september 2017.
Voor onze parochie is dat:
ONZE LIEVE VROUW IN HET WOUD > Formulieren > Aanvraag Vormsel.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op de ouderavond te komen, dan kunt u uw zoon/dochter ook opgeven.
We nemen dan contact met u op.
Graag tot 26 september 19.30 uur in de Kerk van Hoogerheide.

Mochten er vragen zijn dan kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Mirella Broos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Pastoor Hans de Kort