U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud OUDERAVOND

maandag23 oktober 2017

EERSTE HEILIGE COMMUNIE
Ieder jaar biedt de parochie de mogelijkheid aan kinderen vanaf groep 4 om de Eerste Heilige Communie te vieren. Dit zal plaatsvinden op 27 mei 2018, om 9.30 uur in Wouwse Plantage en om 11.30 uur in Wouw.

Informatie over de eerste ouderavond
Op maandag 30 oktober (20.00 – 21.30 uur) houden wij een informatieavond voor de ouders waarin wij toelichten hoe de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie er uit ziet.
Deze zal plaatsvinden in de kerk van Heerle. (Herelsestraat 100 Heerle).
Wij hopen alle ouders op de ouderavond te ontmoeten, ook als er twijfel is over wel of niet meedoen.

Mochten er vragen zijn dan kunt u mailen naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Mirella Broos: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt uw kind(eren) aanmelden tot 12 november 2017 op deze website:
www.samenkerk.nl > ONZE LIEVE VROUW IN HET WOUD > FORMULIEREN > AANVRAAG EERSTE COMMUNIE.

Pastoraal team en secretaresse Mirella Broos