U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud CORONA VIRUS BERICHTEN

woensdag08 juli 2020

RELIVISIE EXTRA
Vanaf vrijdag 20 maart is er op ZuidWestTV wekelijks een extra uitzending van ReliVisie op tv. Zo kunnen gelovigen uit West-Brabant thuis toch nog wat mee krijgen van wat er normaal in de kerken te zien zou zijn die week.
Het programma heeft een oecumenisch karakter, waar plaats is voor bezinning, maar ook voor de intenties en welke gelovigen ook in kunnen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De presentatie is in handen van dominee Willem Vermeulen en pastoraal werkster Fredi Hagedoorn.

BIDDEN VOOR ELKAAR
In beide parochies - O.L.V. in het Wouw en De Bron - willen wij ook in deze tijden met elkaar verbonden blijven, als kerk, in gemeenschap en solidair met elkaar. Een van de manieren om met elkaar verbonden te blijven is door het gebed voor elkaar. Stuur uw gebedsintentie naar het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De beide pastores, pastoor Frans Verheije en diaken Ryan Keetelaar, zullen dan in het getijdengebed in de ochtend en in de avond voor deze intenties bidden.

MARIAKAPELLEN ELKE DAG OPEN
In de kerken van Wouw en Wouwse Plantage zal vanaf heden de Mariakapel op elke dag minimaal van 10.00 tot 17.00 uur open zijn, zodat u er terecht kunt voor een persoonlijk gebed of om een kaarsje aan te steken.

GEEN SPREEKUUR
In verband met het coronavirus komen de spreekuren in Heerle en Wouw tot 28 april te vervallen.

VERPLAATSEN INTENTIES!!
In verband met het niet doorgaan van de vieringen vanaf heden tot 28 april as. kunt u de hiervoor opgegeven intenties per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of met een briefje in de brievenbus van het parochiecentrum of via uw contactpersoon verplaatsen naar een andere viering in de wat verdere toekomst.
Indien wij niets vernemen zullen wij de intenties uitspreken in de eerstkomende viering in de betreffende gebedsruimte/kerk na de ‘gesloten periode’. Let op!! wij weten nu nog niet hoe het verder gaat na 28 april!!
Zie onze berichten op de website www.samenkerk.nl !!