U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud DIGITALE ADRESSEN

woensdag27 mei 2020

DIGITALE ADRESSEN
Ook tijdens de coronacrisis blijft het parochieblad verschijnen, alleen het wordt niet gedrukt en dus ook niet bij onze lezers in de brievenbus bezorgd.
Maar u kunt Rond de 4 Torens wel ontvangen in uw digitale brievenbus. Het blad wordt gemaild naar bij ons bekende e-mailadressen. Deze mensen krijgen het blad in hun digitale brievenbus.
Helaas hebben we nog lang niet alle e-mailadressen van onze lezers en daarom vragen wij iedereen:

Ook dan krijg je het blad gratis thuis bezorgd en lees je het blad op je tablet, i-pad of laptop. Dus DOEN!!

TIP
Ken je iemand die het parochieblad ook wil lezen, vraag hem of haar of je zijn/haar digitale adres door mag geven aan ons.