U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud Catechese Eerste communie

vrijdag18 oktober 2019

Eerste communie

UITNODIGING EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2020

Eerste CommunieDe Eerste Communieviering voor de kinderen uit Heerle, Moerstraten, Wouw en Wouwse Plantage vindt plaats op zondag 19 april 2020 om 10.30 uur in de Lambertuskerk te Wouw.

De voorbereiding voor de Eerste Communie is gezamenlijk. Dit jaar gaan we aan de slag met het communieproject ‘Ik ben bij je’.
Maandag 28 oktober 2019 is er om 20.00 uur een informatieavond in de kerk van Wouw voor ouders van nieuwe communicanten. Op deze avond wordt informatie gegeven over het project, het hele programma wordt toegelicht en er liggen inschrijfformulieren voor u klaar.

Voor wie is de Eerste Heilige Communie?
Kinderen vanaf groep 4, die gedoopt zijn, nodigen we uit om Eerste Heilige Communie te komen doen, omdat het handig is dat de kinderen kunnen lezen. En natuurlijk is uw kind ook van harte welkom als hij/zij ouder is dan 7 jaar. Is uw kind nog niet gedoopt? Dan kunt u uw kind ook aanmelden voor de Eerste Heilige Communie. Samen met de pastor wordt dan besproken wanneer uw kind wordt gedoopt. Dit is de afgelopen jaren ook een aantal keer gedaan en werd als een bijzonder moment voor zowel kind als ouders ervaren.

De Eerste Heilige Communie is een feest om samen met uw kind(eren) te vieren. Wij hopen u op maandag 28 oktober te mogen begroeten. Mocht u die dag niet kunnen, dan kunt u naar de ouderavond in de kerk van Hoogerheide (Raadhuisstraat 134) komen op dinsdag 29 oktober, 20.00 uur.
Wij hopen u op de ouderavond te ontmoeten, ook als u twijfelt of u uw kind wilt laten meedoen.
Mochten er vragen zijn dan kunt u mailen naar teamassistente Mirella Broos op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na deze avond kunt uw kind(deren) aanmelden tot 1 december 2019 via deze website: klik hiervoor op: Opgave.

Pastoor Frans Verheije
Diaken Ryan Keetelaar