U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud Diaconie Caritas

dinsdag15 oktober 2019

Caritas houdt zich bezig met de medemens, die behoeftig en/of in nood is.

De organisatie zit als volgt in elkaar.

Voorzitter/ penningmeester Caritas
Peter van Steekelenburg

Secretaris CaritasAnneke van den Eijnden

BestuurslidLilian Meesters

Contactpersonen deelraad
Wouw:                   Jeanne Rovers
Heerle:                  Marleen Machielse
Moerstraten:          Corrie Aarden
Wouwse Plantage:  Adrie Koolen
                            Rina van Meer
                            Matthé Kerstens

Privacyreglement en -verklaring
In mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden.
Deze nieuwe wet voor de bescherming van persoonsgegevens heeft ook gevolgen voor de Parochiële Caritas Instelling (PCI) (ofArmenbestuur) van de parochie Onze Lieve Vrouw in het Woud.
De PCI werkt met het oog op de AVG met een eigen privacyreglement en privacyverklaring. Het privacyreglement is op 7 november 2018 vastgesteld door het bestuur van de PCI. In het privacyreglement worden de rechten en plichten van alle betrokkenen nauwkeurig omschreven. In het privacyreglement leest u hoe de PCI met persoonsgegevens omgaat.
Om ook diegenen die zich met een hulpvraag richten tot de PCI goed te informeren is er de privacyverklaring. Hierin staan de belangrijkste onderwerpen overzichtelijk bij elkaar. De privacyverklaring wordt ook verstuurd naar degene die zich met een hulpvraag tot de PCI wendt. Soms zal de PCI expliciet toestemming van de betrokkene vragen. Toestemming kan gevraagd worden via een e-mail of (indïen beschikbaar) een intakeformulier.
Heeft u vragen over de bescherming van uw persoonsgegevens door de PCI? Dan kunt u ons bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Lees hier het privacyreglement: KLIK HIER.
Lees hier de privacyverklaring: KLIK HIER.