U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud Diaconie Zorg voor zieken

zondag17 december 2017

Zorg voor zieken

De parochie krijgt geen bericht meer van zieken- of verpleeghuis wanneer u wordt opgenomen. Indien u medeleven vanuit de parochie op prijs stelt, kunt u dit door (laten) geven aan één van de pastores (klik hiervoor op  "pastoraal team" ). U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het spreekuur (klik hiervoor op "spreekuur" ).

Ziekenzalving

Wanneer iemand ernstig ziek is, kan het sacrament van de zieken, zowel voor de zieke zelf, als voor de naaste familieleden, een grote steun betekenen. Het moment waarop het sacrament wordt toegediend, gaat in overleg met de zieke en de familie. U kunt hierover contact opnemen met één van de pastores (klik hiervoor op "pastoraal team"). Mensen die niet naar de kerk kunnen komen, wordt de gelegenheid geboden om thuis de communie te ontvangen. Als u hiervan gebruik wil maken, kunt u contact opnemen met één van de pastores (klik hiervoor op "pastoraal team" ).