U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud Kerkopbouw Klussengroepen

zondag17 december 2017

Klussengroepen

De kerken in de parochie vergen veel onderhoud. Een belangrijk deel van dat werk wordt gedaan door vrijwilligers. Deze klusgroepen verrichten velerlei werkzaamheden, een overzicht:

altaar gereed maken voor de Goede Week en paaszaterdag, toren schoonmaken, lampen vervangen, hand- en spandiensten bij jubilea of andere feestelijke vieringen, rondom de kerk opruimen, adventskrans ophangen, kerstbomen zagen, kerststal opbouwen, alles weer opruimen na de kerst, spandoeken ophangen voor Kerkbalans, hulp bij inrichting parochiecentrum en wat verder in de kerk om onderhoud vraagt.

Contactpersonen in de kerkdorpen zijn:

Heerle: Sjaak Roeken, Ekelstraat 17, 4726 AN  Heerle, tel.: 0165-302618

Wouw: Matthé Kerstens, Westelaarsestraat 54, 4725 SC Wouwse Plantage, tel. 0165- 379555, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.