U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud Kerkopbouw Mariakapellen

zondag17 december 2017

Werkgroep Mariakapellen

De parochie is twee Mariakapellen rijk. Deze staan in de Spellestraat in Wouw (foto's links) en in de Doeldreef tussen Wouw en Heerle (foto rechts).
De kapellen zijn overdag geopend voor passanten die er even een bezoekje willen brengen of zomaar willen verpozen op een bankje.

In de meimaand wordt er wekelijks op de maandagavond om 19.00 uur het rozenkransgebed gebeden. Het rozenkransgebed wordt afwisselend in de twee kapelletjes gebeden.  We beginnen altijd in de Doeldreef op de eerste maandag in mei.
De contactpersoon hiervoor is: Jeanne Rovers, Markt 7 4724 BK Wouw, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 0165 301506

De contactpersoon werkgroep Mariakapellen Wouw:

Cobi van Steekelenburg, 28 Oktoberstraat 31, 4724 HA Wouw,  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel.: 0165-302064.

opening 1    p4240356   p3150322