U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud Liturgie Koren Lambertuskoor

vrijdag20 oktober 2017

Lambertuskoor zoekt nieuwe leden..

063rc7

Het R.K Gemengd Lambertuskoor Wouw is een kerkkoor dat al 50 jaar bestaat en vierstemmige missen en motetten ten gehore brengt in de Lambertuskerk van Wouw. Het koor heeft ca. 35 leden. Door het oplopen van de gemiddelde leeftijd van de koorleden is dit koor hard op zoek naar nieuw leden in de stemsoorten Sopraan, Alt, Tenor en Bas. Dit om het feit dat dit kerkkoor ook in de toekomst vierstemmige missen en motetten ten gehore wil blijven brengen in onze mooie Lambertuskerk. Het koor repeteert elke donderdagavond.

Het bestuur van het Lambertuskoor bestaat uit:

voorzitter: Marian Slock

secretris: Jacqueline Kerstens

penningmeester: Ria Coppens

leden: Jan Braat en Bep Kemperman

Het koor is nu volop bezig met de voorbereiding voor de Kerstperiode 2016 onder leiding van Guus Siebelink.

In 2015 vierde het koor het 50 jarig jubileum met tal van activiteiten, waaronder een concert op 12 december 2015. Het koor kan terugkijken op een mooi jubileumjaar. In 2016 zal het koor ook weer de eucharistievieringen luister bij zetten.

Tijdens de Geraniummarkt in Wouw op de eerste zondag in mei zijn de leden van het Lambertuskoor actief met het verkopen van plantjes. Wij nodigen u uit onze stand te bezoeken.

078ra