U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud Liturgie Wekelijkse vieringen

woensdag08 juli 2020

Vieringen

Onder liturgie verstaan we alle activiteiten, die te maken hebben met de eredienst en de vieringen van de sacramenten, die plaatsvinden binnen de kerkgebouwen.

Wekelijkse vieringen in de parochie

H.Gertrudiskerk Heerle: zaterdag  17.00 uur (ivm coronacrisis is deze viering op dit moment in Wouw)
De Parelmoer Moerstraten:  elke eerste vrijdag v.d. maand om 19.00 uur (ivm coronacrisis op dit moment hier geen viering. Wel elke zaterdag om 17.00 uur in Wouw!)
St.Lambertuskerk Wouw: zondag 11.00 uur
H.Gertrudiskerk Wouwse Plantage:  zondag 9.15 uur
Voor actuele informatie over de vieringen, ga naar: kerkdiensten.

Voorgangers
De voorgangers in de vieringen worden vermeld in het parochieblad.

Misintenties
Deze kunnen worden vermeld in het parochieblad. In dit geval moet u de intenties minimaal twee weken voor de betreffende uitgave opgeven.

Misintenties kunt u opgeven tijdens de spreekuren (ook telefonisch: in Wouw 06-38092217 en in Heerle 06-39018461,via een briefje of via de website (onder 'OLV in het Wouw'--->'formulieren').
De kosten voor maximaal 3 intenties in dezelfde viering bedragen € 11.