U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud Organisatie Kerkbestuur

zondag17 december 2017

Kerkbestuur

Het kerkbestuur, ook wel parochiebestuur genoemd, draagt zorg voor het parochiaal vermogen en doelmatige aanwending daarvan ten behoeve van de parochie. Dit bestuur wordt gevormd door de pastoor tezamen met de door de bisschop hiertoe benoemde leken. De pastoor is voorzitter van het bestuur.

Kerkbestuur parochie O.L.V. in het Woud
Adres : Torenplein 1a, 4724 BX  Wouw
Tel.      0165 - 301214

Voorzitter:             Pastoor Hans de Kort, Dorpsstraat 7, 4641 HV Ossendrecht
                            Tel. 0164-672400, e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vice-voorzitter:      Wim Reijnders, Gierelaar 95, 4724 DH  Wouw
Secretaris:             Marlies Backx, Plantagebaan 40, 4724 CK Wouw, tel. 0165-302323
Penningmeester:    Miranda Dellevoet, Hellegatsestraat 17, 4726 ST  Moerstraten

Lid:                       Wim Brooijmans, Agathalaan 3, 4724 BP  Wouw
andachtsgebied: ledenadministratie en kerkbijdrage

Lid:                       Els Doggen, Plantagebaan 98, 4725 RA  Wouwse Plantage
andachtsgebied: vrijwilligers

Adviseur gebouwen en begraafplaatsen: Matthé Kerstens, Westelaarsestraat 54  4725 SC Wouwse Plantage

Vragen, reacties, suggesties,opmerkingen of klachten kunt u sturen naar het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .