U bevindt zich hier: Home Onze Lieve Vrouw in het Woud Organisatie Parochieadministratie

zondag17 december 2017

Parochieadministratie

Alle parochianen staan ingeschreven met familienaam, doopnamen, adres, geboortedatum en burgerlijke staat. De Wet Bescherming Persoonsgegevens, aangevuld met het Bisschoppelijk Reglement Bescherming Persoonsgegevens Parochies, gebiedt om uiterst zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. Deze kunnen slechts door enkelen worden geraadpleegd , uitsluitend gebruikt voor parochiĆ«le activiteiten en nooit aan derden verstrekt.

Wanneer u zich als nieuw lid van onze parochie wil inschrijven, klik dan op aanvraag nieuw parochielid.

De gemeenten geven geen mutaties meer door aan de kerkgenootschappen. Om de ledenadministratie op peil te houden, nemen de bisschoppen deel aan de SILA  (Stichting Interkerkelijke Leden  Administratie) De SILA vormt een belangrijke schakel tussen de Gemeentelijke Basis Administratie en de kerkgenootschappen. Via SILA worden veranderingen in persoonsgegevens doorgegeven.

Ook u kunt ons helpen de ledenadministratie op peil te houden door zelf wijzigingen door te geven. Vandaar een vriendelijk verzoek om een verhuizing of een andere - voor onze administratie - belangrijke verandering door te geven. U kunt dit doen:

- persoonlijk, tijdens spreekuren;
- per e-mail, klik dan op doorgeven wijziging van gegevens .

Contactpersoon parochieadministratie
Wim Brooijmans, Agathalaan 3, 4724 BP  Wouw, tel. 0165-308230, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .